Scurt istoric

Arhitecții și designerii noștrii monitorizează constant și atent mediul înconjurător, acceptă și dezvoltă schimbări, cercetează modă și arhitectură, precum și schimbări sociologice și le transformă în design unic.

2002

Saltex Mob este o firmă producătoarea de saltele şi tapiterie, fondată în anul 2002. Cu o experiență de peste 20 de ani, este una dintre cele mai mari companii la nivel național în domeniul producerii saltelelor și produselor de tapiterie.

2019-2021

Firma noastră este într-o dezvoltare continuă, s-au realizat investiții în construirea unei noi fabrici cu o suprafață de ~ 26.000 m² închiși și în dotare cu linii automatizate de producție cu cele mai moderne tehnologii. Ultimele utilaje au fost achiziționate în 2021, datorită acestor achiziții, putem spune că folosim tehnologie de ultimă generație la nivel european.

2023

Saltex Mob, are în momentul actual un personal format din peste 150 de angajați, cu o experiență și un nivel de pregătire care face față oricărei provocări din domeniul nostru de activitate. Am dezvoltat o rețea de parteneri pe întregul teritoriul al României. În momentul actual, produsele Saltex, se pot găsi într-o rețea de peste 300 de magazine în toate judeţele țării.